Postnord: Hjemmelevering lørdag d. 11. april og udvidede åbningstider i detailhandlen i påsken

Oprettet d. under Arrangementer

Postnord oplever som mange af jer stor travlhed, hvilket er rigtig dejligt. Vi ser en kraftig vækst i vores indenlandske pakker – altså pakker sendt fra danske webshops til danske forbrugere. Pakkemængderne svarer pt. til de mængder vi normalt ser i peakperioden omkring Black Friday og jul – en periode vi normalt planlægger måneder i forvejen og mander op til med +30%.

 

De exceptionelle mængder gør, at jeres kunder lige nu kan opleve lidt længere leveringstid. Vores bude arbejder meget og længe og har gjort det i en lang periode. Vi knokler alle steder for at sikre, at alt kommer ud i påsken - vær dog opmærksom på, at det kan tage længere tid end dag til dag.

 

På grund af de store mængder åbner vi efter behov op for hjemmelevering på lørdag d. 11. april. Dvs. lørdag leveres der dermed BÅDE til collect (som normalt) og home (ekstra) såfremt der er behov, så vi sikrer, at alle pakker indleveret senest tirsdag d. 7. april kommer ud i påsken.

 

Udvidede åbningstider i detailhandlen i påsken
Som følge af de udvidede åbningstider i detailhandlen hen over påsken gælder det, at collect pakker og anmeldte forsendelser kan afhentes i hele posthusenes åbningstider. Dvs. at der udover lørdag d. 11. april også vil kunne afhentes pakker Skærtorsdag d. 9. april samt Påskedag d. 12. april, hvor butikkerne normalt ville være lukket.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar